Update puntentelling en budgetten

Dubbeldrank
Tijd voor een update van de stand van zaken aangezien het even stil is geweest. We kunnen in iedergeval melden dat de puntentelling nu helemaal klopt en gecontroleerd is, de budgetten zijn nog even een ander verhaal. Op 641 mensen na kloppen alle budgetten, die mensen waar het niet klopt zijn diegenen die na de wedstrijd toch gewisseld hebben met teveel geld.

Ondanks dat we er melding van hebben gemaakt hebben deze mensen toch transfers gedaan binnen hun team, het gevolg is dat deze mensen met hun te hoge budget aanschaffen hebben gedaan die normaal onmogelijk waren. Om dit op te lossen moet er een scripts geschreven worden om dit te corrigeren. Dit zal morgen gebeuren aangezien onze scripter ook maar een mens is en moet werken morgen. Zodra het is opgelost komt er een mededeling en is alles weer gecorrigeerd en kan iedereen weer wisselen.

Dit houdt voor nu in dat we het wisselen voor iedereen uit hebben gezet op een niet al te nette manier dus je krijgt een foutmelding te zien op de teammanagement pagina. Wij zullen iedereen per mail en op de site op de hoogte stellen als we zover zijn, zodat er geen misverstanden ontstaan. Nogmaals excuses voor deze overlast en we doen er alles aan om het zo snel mogelijk te verhelpen, achter de schermen is er een ongelukkige samenloop van omstandigheden geweest waardoor het langer duurt dan de bedoeling is. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben.

Ps.

De diskwalificaties van de teams van Toyota en Williams zijn meegenomen, iedereen met een onderdeel van deze teams krijgt een eenmalige aftrek van 50 punten op het totaal.