Button gaat voor de winst

Redactie FOK!frontpage
Nadat Jenson Button afgelopen weekend in Duitsland alweer de vijfde podiumfinish van dit seizoen heeft behaald, hoopt hij volgend weekend in Canada de race naar zich toe te kunnen trekken. Op het snelle Circuit Gilles Villeneuve heeft de Brit aanstaand weekend over de nieuwste versie van de Honda-motor de beschikking. Met deze nieuwe motor hoopt hij de aansluiting bij Michael Schumacher te kunnen vinden en zijn eerste winst te gaan halen.

"Mijn doel is opnieuw een podiumplaats, maar dit is een race die ik heel graag zou willen winnen", zegt Button hoopvol. "Gezien de verhoudingen momenteel heb ik goede papieren voor deze race. We weten dat de nieuwe motorspecificatie een grote stap voorwaarts zou moeten betekenen, waardoor we in Canada heel snel moeten zijn. Het is echter nog de vraag hoe snel we precies zullen zijn.

Ik heb heel veel vertrouwen in volgend weekend. De Nurburgring heeft nogmaals bewezen hoe belangrijk een goede kwalificatie is en dat is dan ook een punt waarop we ons goed zullen moeten concentreren. Ik verwacht dat onze auto goed uit de voeten zal kunnen in Montreal dus ik heb er erg veel zin in", aldus de revelatie van het huidige wereldkampioenschap.