Blessure Seedorf valt mee

Benjamin (Dagobert)
Het lijkt allemaal mee te vallen rond de blessure van Clarence Seedorf. Het lijkt er op dat hij dus gewoon mee kan naar Portugal.

In de wedstrijd tegen Ierland, die gisteren werd gespeeld, verliet Seedorf na een kwartier gespeeld te hebben het veld met een hamstringblessure. Er werd gevreesd dat de AC Milan-middenvelder zijn hamstring gescheurd had en dus het EK zou moeten missen. Een MRI-scan wees echter uit dat er geen ernstige beschadigingen waren en dus lijkt Seedorf gewoon mee te kunnen. Maandag wordt er voor de zekerheid nog wel een nieuwe scan gemaakt.

Ook Arjen Robben greep na de wedstrijd naar zijn hamstring. Er werd meteen het ergste gevreesd. In maart raakte Robben geblesseerd in de wedstrijd van PSV tegen Auxerre. Hij scheurde zijn hamstring en was een tijd uit de roulatie. Bij zijn rentree, ging het echter weer mis. Nu bleek er echter niks aan de hand met zijn hamstring. Hij had een pijntje vlak boven zijn knie dat met een korte massage konden worden opgelost en dus zal ook Robben er gewoon bij zijn.