BAR bovenaan op Monza en Silverstone

Redactie FOK!frontpage
Opnieuw heeft BAR laten zien dit jaar voor enkele overwinningen mee te willen strijden met Ferrari en Renault. Op het circuit van Silverstone was Takuma Sato gisteren de snelste terwijl gelijktijdig op Monza Davidson de snelste tijd op de klokken zette.

Sato reed gistermorgen, onder zonnige omstandigheden in Engeland, in totaal 72 ronden. 's Middags werd Sato door versnellingsbak problemen gedwongen om in de pits te blijven. Omdat de onderdelen voor het oplossen van het probleem niet op het circuit aanwezig waren bleef de Japanner de hele middag in de pits. Zijn beste tijd werd echter niet meer verbeterd door de andere teams die aan het testen waren. Behalve Minardi en Sauber waren alle teams gisteren in Engeland aanwezig.

Ondertussen reed Davidson in Italië 's ochtends in totaal 86 ronden, waarbij hij zich concentreerde op de banden voor de race in Amerika op het circuit van Indianapolis. Ook 's middags kwam de jonge Engelsman op Monza in actie. Hij reed nog eens 37 ronden waarbij hij zich opnieuw helemaal richtte op de banden. Op Monza waren naast BAR ook Ferrari, Toyota, Williams, Sauber en McLaren aanwezig. De snelste ronde van de dag werd in de ochtend door Davidson gereden.