Fisichella moet wachten op test

Maurice (mbn)
Sinds het begin van dit jaar gaan de verhalen over een test in de Ferrari voor Giancarlo Fisichella. Voorlopig blijft het afwachten of het er daadwerkelijk van komt.

Giancarlo Fisichella heeft regelmatig aangegeven dat het altijd een droom was om in de Ferrari te rijden. Sinds de stevige band tussen Sauber en Ferrari, zouden de Sauber-coureurs kunnen worden opgeroepen voor een test in de Ferrari.'

Hoewel de absolute noodzaak lijkt te ontbreken en de coureurs het druk genoeg hebben tijdens het seizoen, staan veel journalisten ervan te kijken dat de droomtest voor Fischella nog steeds niet is gepland. Bij Ferrari wijzen ze erop dat er technisch nog geen reden was voor een dergelijke test, maar verwijzen de journalisten ook door met hun vragen naar Sauber.

De veronderstelde hechte band tussen Sauber en Ferrari lijkt toch iets minder hecht te zijn. Hoewel Peter Sauber er weinig over wil zeggen, vertelde hij wel: "Ja, er is een klein probleem, maar dat is een intern probleem". Daarmee ontkende hij de geruchten, dat het om commerciële oneningheid rond de test gaat, niet.