Goede start in Duitsland voor McLaren

Redactie FOK!frontpage
In Monte Carlo wisten beiden McLaren's de finish niet te bereiken, hoewel ze beide redelijk goed de trainingen door waren gekomen. Ook op de eerste dag van de Grand Prix op de Nurburgring doet McLaren goed zaken.

Kimi Räikkönen wist vandaag zelfs de beste tijd neer te zetten en ook David Coulthard deed goede zaken door de vierde tijd te noteren. Toch heeft het team nog niet al te veel illusies voor het komende weekend.

"Dit is zeker een mooie start van het weekend, al is er nog een lange weg af te leggen", zegt Räikkönen. "Zoals steeds gaan we ons best doen om nog meer vooruitgang te boeken. Vandaag hebben we ons geplande programma alvast helemaal kunnen afwerken en we kenden geen problemen. Dat geeft ons moed. De wagen lijkt goed te zijn op dit circuit, maar het wordt afwachten en kijken of dat morgen nog steeds het geval is."

David Coulthard zei: "De zaken lijken er goed voor te staan voor ons, ook al hebben we maar weinig rondjes gereden. Toch hebben we ons bandenprogramma kunnen afwerken en we hebben een degelijke afstelling gevonden."

"We hebben twee probleemloze sessies achter de rug en we lijken vooruitgang te boeken. Het is natuurlijk nog maar vrijdag en het wordt afwachten wat de rest van het weekend zal brengen", sloot teambaas Ron Dennis af.