Middlesbrough wil Kluivert

Da_Sandman
De Engelse club Middlesbrough heeft interesse in Patrick Kluivert. Dat zegt algemeen directeur Keith Lamb op de website van de club. Kluivert moet weg bij Barcelona en moet ongeveer 1,8 miljoen euro kosten.

'Ik denk niet dat onze interesse in Patrick Kluivert een geheim is. Steve McClaren en Steve Gibson hebben allang duidelijk gemaakt dat we op jacht zijn naar kwaliteits-aanvallers en Kluivert behoort overduidelijk tot die categorie. Hij is het soort speler dat de fans zal opwinden en hopelijk het stadion zal vullen, in wat voor de club een belangrijk seizoen zal worden', aldus Lamb.

De algemeen directeur benadrukt dat er nog heel wat moet gebeuren voordat Kluivert zijn handtekening onder een contract bij Middlesbrough zet. Ook meldde hij en passant dat de club pogingen onderneemt Boudewijn Zenden over te nemen van Chelsea. Het afgelopen seizoen speelde 'Bolo' al op huurbasis voor Boro.

Middlesbrough heeft grote ambities voor het volgende seizoen. De club wil wederom meedraaien in de subtop van de Premier League en speelt bovendien in het toernooi om de UEFA-Cup.