Ralf beschuldigt Head van roddels

Redactie FOK!frontpage
Ralf Schumacher beweert dat Patrick Head geruchten aan het verspreiden is. Head zou de anonieme bron zijn, die in een Duits blad werd gequote.

Een verslag van een Duits blad bevatte een quote van een anonieme bron binnen de Williams top, waarin werd gezegd dat de coureur nooit meer hetzelfde is geweest sinds het ongeluk, tijdens het testen op Monza vorig seizoen. "Het was Patrick", beweerde Schumacher tegen vele verslaggevers.

De Duitser presteert steeds beneden het niveau van zijn teamgenoot Juan Pablo Montoya. Sinds zijn laatste overwinning in de Franse Grand Prix van vorig jaar, heeft Ralf slechts 17 punten gescoord tegenover 53 punten voor zijn teamgenoot.

Ralf reed vorig jaar niet mee in de Italiaanse Grand Prix, omdat hij nog last had van zijn hersenschudding, die hij opliep tijdens het testen. Volgens een anonieme baas binnen Williams heeft hij daar nog steeds last van.

"Tijdens de kwalificatie ronde op Barcelona remde hij op 5 plekken 10 tot 15 meter eerder dan normaal.", aldus de anonieme bron binnen Williams.

Ondanks de laatste beweringen claimt Schumacher dat hij nog steeds goed om kan gaan met zijn baas Patrick Head. "Er is totaal geen relatie probleem. Soms denkt Patrick niet na over wat hij zegt of hij wordt heel emotioneel over dingen."

"Het is niet de eerste keer dat dit binnen Williams gebeurt", voegde hij toe, "Wij staan allemaal onder enorme druk en willen graag presteren."