Vertrek AliSalami

Dubbeldrank
Deze week is oudgediende crewlid Ali Salami gestopt met zijn werkzaamheden voor FOK!. Naar eigen zeggen werd het na een jaar of 3,5 bezig te zijn geweest wel eens tijd om wat anders te gaan doen, en wie zijn wij om dat te ontkennen.

Ali Salami is begonnen als Moderator van het inmiddels gesloten FOK!eiland, en breidde kort daarna zijn werkzaamheden uit met het posten van nieuws. Binnen de frontpage crew ontstond vervolgens een idee om managerspellen te gaan maken, een idee dat Ali heeft opgepikt en omgezet in de eerste manager: de F1-manager. Het zou niet de laatste managersite zijn, want tot nu toe zijn alle managers en de overkoepelende sportsite sport.fok.nl mede door hem gemaakt. Waarvoor hulde.

Met in totaal tegen de 3000 nieuwsposts op diverse FOK!onderdelen, veel moderatiewerk en aardig wat uurtjes programmeerwerk heeft Ali Salami een flink FOK!CV, en met dit bericht gaat er een hartelijke dank naar hem uit. Zonder Ali's onrembare enthousiasme en doorzettingskracht was er van de sportsites een stuk minder terecht gekomen.

Ali Salami, veel plezier als user, en tot ziens!