"Button zorgt dat Schumi stopt"

Maurice (mbn)
Johnny Herbert, de voormalig F1-coureur, denkt dat Jenson Button ervoor zal gaan zorgen dat Michael Schumacher zal stoppen met het rijden van Formule 1.

Afgelopen jaar gingen al de geruchten dat Michael Schumacher zal stoppen als hij denkt geen kampioen meer te kunnen worden. Met de opmars van BAR en Jenson Button, denk Herbert dat die daarvoor gaan zorgen. Nog niet in 2004, maar wel in 2005, volgens Herbert.

Herbert vertelde: "Schumacher zal proberen zo veel mogelijk races te winnen en genoeg pole positions binnen te halen om het record van Senna te breken. Ik ben er zeker van dat hij weet dat hij die kans volgend jaar niet krijgt. Als BAR blijft verbeteren zal Jenson hem in 2005 het hele jaar aanvallen en dat zal hem aan het denken zetten om te stoppen wanneer hij nog aan de top is."

Hij vervolgde: "Het is zo'n geweldig gevoel om een race te winnen en zodra Jenson er 1 binnen heeft zullen ze binnen blijven stromen. Hij heeft zeker het talent om te winnen. Jenson is een geweldige coureur. Ik denk dat hij ook volwassen is. Zijn moeilijke tijd bij Renault heeft ook geholpen met opgroeien. Hij weet dat hij heeft wat je nodig hebt om wereldkampioen te worden, en zodra hij de wagen heeft zal hij Schumacher onder druk zetten en hem dwingen fouten te maken zoals in Imola."