[Upd] Bespreking Jordan en Trust

Maurice (mbn)
Dank aan iedereen die dit ons meldde:
Eddie Jordan is vandaag in Nederland om met Trust te overleggen over een sponsorcontract. Daarbij zal ook de manager van Jos Verstappen, Raymond Vermeulen, aanwezig zijn.

Jordan had contact gezocht met Trust om weer eens om de tafel te gaan zitten. Nu de problemen tussen Verstappen en Trust lijken te zijn opgelost, zou er een officieel contract kunnen worden afgesloten voor de reclame die al sinds het begin van het seizoen op de Jordan staat.

Door de bekendmaking van het gesprek gaan inmiddels ook de geruchten dat Jos Verstappen zou kunnen terugkeren in de Formule 1. Volgens de geruchten zou Verstappen al in Imola voor Jordan moeten gaan rijden.

Nu bij het gesprek tussen Trust-directeur Perridon en teameigenaar Eddie Jordan ook de manager van Verstappen, Raymond Vermeulen, aanschuift, zijn de geruchten over een terugkeer van Verstappen alleen maar sterker geworden. Vermeulen zelf zegt niks te weten over het doel van het gesprek: "Ik ben uitgenodigd om het gesprek bij te wonen, dat is alles wat ik weet. Ik hoor het allemaal wel. Laten we vooral niet te hard van stapel lopen."

Update:
Na de gesprekken van vanmorgen tussen Eddie Jordan, Michel Perridon en Raymond Vermeulen zegt deze laatste dat er geen overhaaste conclusies getrokken moeten worden.

"Je moet mijn aanwezigheid zien als een positief signaal uit de hernieuwde samenwerking tussen het management van Jos en de sponsor Trust, vandaar dat Michel me ook voor dit gesprek uitnodigde", aldus Vermeulen. "En omdat we van beide kanten het vertrouwen in deze samenwerking onderkennen zien we de toekomst van Jos Verstappen in de Formule 1 nog altijd positief tegemoet." Over wat er zoal ter tafel kwam tijdens het gesprek tussen Jordan en Trust wilden zowel Vermeulen als Trust geen mededelingen doen.