Maandag: FOK!Radio managers-special

Vincent (Ali Salami)
FOK!Radio komt naar de managers toe en wel op maandag 19 april (aanstaande maandag)! Tussen 20.00 en 22.30 uur zetten we alle managers eens in de spotlights. En daar kun jij aan meewerken.

Wat gaat er gebeuren? Ten eerste mag jij een gedeelte van de muziek bepalen. Discussieer in dit bericht welke nummers nou echt met de managers te maken hebben, nummers waarvan je zegt: dat geeft precies aan waar het hier om draait. Verder gaan wij een top 3 draaien van nummers die speciaal op de managers betrekking hebben, dus roept u maar.

Ook willen we graag weten wie nu de vaste bezoekers zijn, wie vind jij nu representatief voor de manager? En vertel meteen even wat je van de crew hier vindt, hou je niet in!!

Wat zou je graag anders willen zien hier en wat is echt perfect? En uiteraard: wat zijn nou echt leuke posts, nu en in het verleden. Dubbeldrank (via Skype) zal maandag in de studio zijn. Voor de duidelijkheid: niet de HELE uitzending zal over de managers gaan, maar we staan er wel uitgebreid bij stil.

Ons vaste topic in GC

De stream