ADO Den Haag haalt Hofstede terug

Maurice (mbn)
ADO Den Haag haalt per direct Peter Hofstede terug uit zijn voetbalpensioen. Eind maart waren club en speler nog per direct uit elkaar gegaan.

De 37-jarige spits had in maart aangegeven vanwege privé-omstandigheden niet meer alle trainingen te kunnen bijwonnen. Aangezien Hofstede derde spits was achter Regillio Simons en Rik Platvoet, besloten spits en club uit elkaar te gaan. Nu Platvoet tot het eind van het seizoen geblesserd is en Regillio Simons een schorsing uitzit, komt Hofstede tocht terug.

Robert Langenbach, algemeen directeur bij ADO Den Haag, vertelde: "Inmiddels zijn we drie weken verder en ziet de situatie er heel anders uit. Als blijkt dat een rentree voor beide partijen wenselijk is, dan zijn afspraken snel gemaakt."

Hofstede is wel blij met zijn terugkomst: "Ik moet bekennen dat, op het moment dat duidelijk wordt dat ADO door omstandigheden tot het einde van het seizoen heel dun in de aanvallers komt te zitten, het idee van een terugkeer wel een aantal malen door mijn hoofd heeft gespeeld. Toch komt het als een grote verrassing als je dan daadwerkelijk door de clubleiding wordt benaderd om je rentree te maken. Daar spreekt waardering en vertrouwen uit."