Barcelona vreest voor Chelsea

Frank (Morpheus2002)
Barcelona maakt zich zorgen over hun trefzekere spits Ronaldhino. Chelsea zou 75 miljoen euro over hebben voor de Braziliaan.

Sandro Rosell, vice-president bij Barcelona en de man die over alle transfers gaat, wil noch ontkennen, noch bevestigen dat Chelsea Ronaldhino zou willen kopen. Hij vertelde: "Ik weiger te antwoorden op die vraag. Ik vrees dat Chelsea in de transfermarkt honderden miljoenen wil stoppen en onze beste spelers zal wegkopen."

De financiële situatie van Barcelona wordt volgens hem steeds beter: "Barcelona blijft financieel een 'zieke' club, omdat we nog steeds behoorlijk in de rode cijfers staan. Ik denk echter dat we we op de weg terug zijn en binnen enkele jaren weer financieel gezond genoemd mogen worden. Hoe de financiële situatie bij ons ook is, wij gaan er alles aan doen om Ronaldinho te behouden."

Hij besloot door te zeggen dat hij denkt dat Ronaldinho wel zal blijven: "Ronaldinho is gehecht aan de club en voelt zich prettig in de stad. Hij wil zelf dolgraag blijven."