Sturing kiest voor Jevric

Maurice (mbn)
Sturing heeft ervoor gekozen om komende zondag Jevric als keeper op te stellen. Hij benadrukt dat het zijn eigen beslissing is en niet onder druk van spelers en bestuur.

Afgelopen week verzochten zowel spelers als bestuur de trainer om Jevric op te stellen. De spelers omdat ze ontevreden waren over het spel van Van Fessem en het bestuur omdat ze Jevric graag willen verkopen. Sturing vertelde nu: "Ik maak de keuzes."

Hij vervolgde: "Ik heb de geluiden van de spelers ook gehoord, maar niemand heeft mij er rechtstreeks op aangesproken. Ik ben de laatste tijd minder tevreden over Van Fessem. Hij maakt meer fouten. We hebben geen tijd af te wachten tot het beter gaat. In de komende zes wedstrijden moeten we alles op alles zetten om in de eredivisie te blijven."

Jevric reageerde verheugd: "Ik kreeg het vanochtend te horen van de trainer. Dit is mooi, maar ik wil er niet al te veel over zeggen. Alles wat ik zeg kan verkeerd uitgelegd worden."

Van Fessem is uiteraard teleurgesteld: "Ik had het echt niet aan zien komen. Ik moet dit eerst even verwerken, dan zal ik wel reaageren."