Klien tevreden met ontwikkeling

Maurice (mbn)
Christian Klien is tevreden met zijn eigen ontwikkeling in de Formule 1. Dit ondanks de zware kritiek op zijn rijden en het achterblijven bij teamgenoot Mark Webber.

In de polls staat Klien hoog genoteerd als rijder om als eerste te worden ontslagen, maar zelf blijft hij positief. Na twee races in de Formule 1 is hij tevreden over zijn eigen optreden en dat van het team, alhoewel hij nog wel punten om te verbeteren ziet.

Klein vertelde: "Twee races en twee keer gefinished, hier richtte ik me op. Ik ben erg tevreden met mijn ontwikkeling en die van het team. De race in Maleisië was zwaar, maar dat we beide races gefinished zijn geeft de betrouwbaarheid van de R5 en het harde werk van de jongens in de fabriek in Milton Keynes en Northampton aan."

Hij vervolgde: "Na de race (Sepang, red.) voelde ik me goed. Mijn training betaalt zich terug en het geeft goede hoop voor de hitte in Bahrein. Vooruit kijkend, mijn derde race zal erg leuk zijn aangezien het circuit voor alle coureurs nieuw is. Ik zal alles geven en wel zien wat er gaat gebeuren. De baan zal waarschijnlijk vrij stoffig zijn, maar tot we vrijdag de baan opgaan weten we niet hoe het zal zijn. De mensen van het team hebben ons wel zo goed mogelijk voorbereid, maar er kan niets op tegen de werkelijkheid."