Bobson en Kreek naar Willem II

Maurice (mbn)
Willem II heeft voor volgend seizoen Kevin Bobson en Michel Kreek weten te contracteren. De spelers hoeven alleen nog de medische test te ondergaan.

Willem II moet voor komend seizoen een flink aantal spelers aantrekken, omdat een aantal spelers hun contract niet verlengde en transfervrij vertrekt. Daarnaast hield Willem II ook een opruiming. Nu weet Willem II voor een laag bedrag twee spelers binnen te halen.

Michel Kreek is transfervrij aangezien zijn contract bij AEK Athene deze zomer afloopt. Het contract van Kevin Bobson bij Espanyol loopt ook af, maar de Spanjaarden vroegen toch een klein bedrag. Espanyol had nog een optie voor drie jaar contractverlenging en ondanks dat Bobson zelden speelt, dreigden ze de optie te lichten.

Manager technische zaken Gerard Wielaert toonde zich zeer tevreden over het aantrekken van Bobson: "Toen duidelijk was dat de Spanjaarden geen gebruik zouden maken van de optie in het contract van Bobson om de verbintenis te verlengen, hebben wij onze slag geslagen. Bobson is een van de talentvolste vleugelspelers van Nederland, Willem II heeft er alle vertrouwen in dat hij goed past bij onze speelstijl."