Podium voor Button in Maleisië?

Redactie FOK!frontpage
BAR-coureur Jenson Button heeft na het succes van BAR in Australië hoge verwachting voor de GP van Maleisië

Tijdens de wintertest bleek al dat BAR veel progressie heeft gemaakt. In Australië heeft BAR ook laten zien dat het met de race snelheid erg goed zit. Hij maakte het erg moeilijk voor de beide Williams en Renaults tijdens de kwalificatie. Bovendien scoorde hij ook 3 punten met zijn 6e plek. Nu wil hij tijdens de Grand Prix in Maleisië op het podium terecht komen.

"Na het bemoedigende resultaat in Melbourne hebben we hoge verwachtingen voor Sepang. Het is gewoon lekker om nu al op het scorebord te staan. De afgelopen week hebben we ons technische pakket nog verder verbeterd waardoor we in Sepang goed voor de dag kunnen komen. Er is eigenlijk geen enkele reden waarom we niet competitief zouden zijn," vertelde Jenson hier over.

"In het verleden heb ik al vaak goed gepresteerd in Sepang," herinnert Button zich. Zo werd hij vorig seizoen zevende in het warme Maleisië en in 2002 zelfs vierde. "Onze auto heeft al bewezen heel betrouwbaar te zijn. Met hulp van de vernieuwde Michelin-banden moeten we in staat zijn om onze racesnelheid te verbeteren," eindigt Jenson Button.