Hasselbaink is Chelsea zat

Otto (okee6)
Jerrel Hasselbaink (30) ziet het niet meer zitten bij Chelsea. Het door trainer Claudio Ranieri gehanteerde roulatiesysteem is voor hem de boosdoener.

Hasselbaink komt momenteel bij toerbeurt aan spelen toe, dit terwijl hij toch al menigmaal de trotse topscoorder was. Afgelopen maand vernam hij van bondscoach Dick Advocaat dat hij niet op de nominatie staat om mee te gaan naar Euro 2004. Het werkt volgens hem niet meer. Verleden week publiceerde het blad The Sun al kritiek van Hasselbaink op het gehanteerde roulatiesysteem.

De spits zei tegen de NOS het volgende: "Er is niet echt een concurrentiestrijd. Ranieri wisselt vaak. Ook al speel je goed, dan kun je de volgende wedstrijd toch op de bank terechtkomen. Het gevolg daarvan is dat je niet echt goed in je ritme zit, en dat zie je nu." Blijven heeft zo voor hem geen zin: "Ik heb aangegeven dat ik liever wegga."

Het heeft er zo alle schijn van dat komend jaar Arjen Robben niet met de Nederlander zal samenspelen. Bij Chelsea is verder ook nog verdediger Mario Melchiot actief. Winston Bogarde tenslotte loopt z'n rondjes op het trainingscomplex.