[Upd] Feyenoord noemt bericht onzin

Maurice (mbn)
Voetbal International meldt dat Feyenoord verdediger Jan-Paul Saeijs van ADO Den Haag heeft gecontracteerd en ook Jack Tuyp wil overnemen van FC Volendam.

Sinds de bekendmaking van Ruud Gullit als trainer en het in dienst treden van Mark Wotte als technisch manager is Feyenoord zeer actief op de transfermarkt. De 25-jarige Jan-Paul Saeijs zou voor de langere termijn zijn aangetrokken. Hij zal waarschijnlijk eerst nog een paar jaar bij Excelsior worden ondergebracht om nog te rijpen. Hij tekent een vijfjarig contract bij Feyenoord.

Ook voor de langere termijn wil Feyenoord Jack Tuyp contracteren. FC Volendam is op de hoogte gebracht van de interesse van Feyenoord in Tuyp. Nu zal Feyenoord met speler en club gaan onderhandelen over een overgang.

Naast deze spelers voor de langere termijn is Feyenoord nog op zoek naar een centrale verdediger, voor volgend seizoen, die direct inzetbaar is. Nu er niet meer verder wordt onderhandeld met FC Utrecht over Bosschaart, zoekt Feyenoor die speler waarschijnlijk in het buitenland.

Update:
Op de officiële site van Feyenoord worden de berichten over Jan-Paul Saeijs en Jack Tuyp ontkend. "De leiding van Feyenoord meldt dat met beide spelers geen enkel contact is en dat er ook niet van zal komen", aldus feyenoord.nl.