Trust sluit mogelijk deal

Vincent (Ali Salami)
Just.an.Illusion wist ons vandaag het volgende te melden:

Trust Computers, de hoofdsponsor van Jos Verstappen, gaat mogelijk zijn band met Jordan verstevigen en een overeenkomst met het team sluiten.

Het bedrijf had bijna een overeenkomst gesloten, toen de onderhandelingen tussen het management van Verstappen en Jordan stukliepen. Trust gaf Huub Rothengatter de schuld, maar zei ook dat het bedrijf geen overeenkomst met Jordan zou sluiten zonder dat Verstappen er zou rijden.

Daar lijkt eigenaar Michel Perridon nu op terug te komen. "Als er zich dit jaar kansen voordoen gaan we ervoor. We willen dat niet missen door de vraag van het management," aldus Perridon. Hij zei Verstappen nog steeds te willen steunen, maar dan zonder het huidige management. Daarbij liet hij andere opties open als er geen veranderingen zouden plaatsvinden.

Eén van die mogelijkheden is het steunen van een nieuwe Nederlandse coureur in de Formule 1. "Er zijn er genoeg in Nederland die in de F1 kunnen rijden in een korte tijd vanaf nu, als ze de juiste sponsoren en het juiste management hebben," aldus Perridon.