"Perridon gaat niet vrijuit"

Vincent (Ali Salami)
De schuld van het mislukken van de onderhandelingen met Jordan ligt zeker niet alleen aan Jos Verstappen en manager Huub Rothengatter. Dat schrijft het blad RaceReport.

Rothengatter wordt door Eddie Jordan als de schuldige gezien, terwijl volgens Trust-baas Michel Perridon ook Verstappen zijn hand in de onderhandelingen heeft overspeeld. Volgens RaceReport, dat alles van dag tot dag op een rij heeft gezet en er bovenop zat, gaat Perridon zelf zeker niet vrijuit.

De onderhandelingen verliepen niet goed. "Eddie Jordan had op een bepaald moment wel vijf mensen aan de telefoon, in plaats van alleen Huub", aldus Verstappen. "Een collega van Michel, een vriend van Michel, noem maar op. Ik heb niet onderhandeld maar heb Eddie Jordan een paar dagen voordat het mis ging nog gesproken. Dat was een plezierig gesprek." Een plezierig gesprek zegt echter in de formule 1 niets.

Wat de toekomst voor Verstappen wordt weet hij nog niet. Er wordt gesproken met Formule 1-teams, maar ook wordt er naar Amerika gekeken. Er is echter nog niets concreets. "Maar we gaan heel snel serieus praten. Nu voel ik mij daarvoor nog even te beroerd," aldus Verstappen.