Real Madrid naar bekerfinale

Otto (okee6)
Real Madrid heeft zich gister niet zonder slag of stoot voor de finale van de Copa del Rey weten te plaatsen. Het was over twee duels baas over Sevilla.

Real verdedigde gister een 2-0 voorsprong uit de thuiswedstrijd. Na een minuut stond het in Sevilla echter al 1-0 achter door Antonio Lopez. Er werd vervolgens flink wat afgevochten op het veld. Scheidsrechter Iturralde Gonzalez gaf acht gele en twee rode kaarten. Op slag van rust stuurde hij Zinedine Zidane van het veld. De Fransman had Pablo Alfaro van een elleboogstoot voorzien.

In de rust haalde een woedende technisch directeur Jorge Valdano van Real verhaal bij de scheidsrechter. Spelers van Sevilla hoorden dit en wilden hem vervolgens te lijf gaan. Nadat de boel was gesust met behulp van de politie gingen beide ploegen verder met de tweede helft.

Na enkele minuten ontving Javi Navarro zijn tweede (en makkelijke) gele kaart en konden beide ploegen weer tien tegen tien verder. Sevilla scoorde echter niet meer, waardoor Real de bekerfinale speelt. De tegenstander komt uit de ontmoeting Real Zaragoza - Alaves [2].