Nieuw bod Jordan aan Verstappen

Vincent (Ali Salami)
Mork_Van_Ork wist ons vandaag het volgende te melden:

Er is weer nieuwe hoop voor Jos Verstappen en al zijn fans. Teambaas Eddie Jordan heeft woensdagmiddag namelijk toenadering gezocht tot de coureur en zijn sponsors.

Hij heeft daarbij Verstappen iets meer salaris en de sponsors betere voorwaarden in het vooruitzicht gesteld. Verstappen en zijn management willen niets over de toenadering zeggen.

Vorige week werden de onderhandelingen nog afgebroken, volgens Jordan door het team zelf omdat Verstappen teveel geld eiste. Het team stelde toen dat de gesprekken definitief waren beëindigd, maar lijkt hier nu op terug te komen. Het nieuwe bod bereikt echter nog niet de wens van de Limburgse coureur, die nu weer de enige kandidaat voor het stoeltje lijkt.

De toenadering van Jordan komt nadat het team had onderhandeld met de Italiaanse coureur Giorgio Pantano. Die zei dat hij 5 miljoen dollar van sponsors mee kon krijgen, maar kon voor de gestelde deadline van woensdagmiddag tegen twaalven niet met een bankgarantie komen. Toen bleek dat de betalingstermijn niet werd gehaald, kon de 25-jarige coureur meteen vertrekken van de baan waar hij samen met Jordancoureur Nick Heidfeld aan het testen was.