[Update] Radiostilte rondom Jos

Benjamin (Dagobert)
michelc85, 1970MY en MavRick wisten ons vandaag het volgende te melden:

Raymond Vermeulen en Huub Rothengatter laten nog niks van zich horen na gisteren.

Gisteren waren beide heren in Engeland voor onderhandelingen over het laatste vrije stoeltje op het veld. Ze wilden echter bevestigen noch ontkennen dat Jos Verstappen komend seizoen bij Jordan zou kunnen rijden.

"Geen commentaar", kregen journalisten van Vermeulen te horen voordat hij weer in het vliegtuig terug naar Nederland stapte. Hij vertelde dat er een algehele radiostilte in acht was genomen rondom deze zaak. "Dus ik moet het helaas hier bij laten."

Bij de onderhandelingen was naast Vermeulen en Rothengatter ook de marketingmanager van Trust, de grootste geldschieter, aanwezig. Michel Perridon, die eerder uit naam van Trust de onderhandelingen voerde, was niet aanwezig.


Update 16:12:
Chillmeister wist ons vandaag het volgende te melden:

Ondanks de radiostilte meldt de BBC vandaag dat Jordan op het randje staat van afronden van een contract met Verstappen. Eddie Jordan gaf toe dat hij in vergaande besprekingen was met Trust, maar meldde ook dat er nog steeds met een aantal andere rijders wordt gepraat. "We weten wat we willen doen en we zullen iets aankondigen als we er klaar voor zijn. Maar er is nog steeds een stoeltje beschikbaar."