Nieuwe besprekingen EJ en Jos?

Redactie FOK!frontpage
In tegenstelling tot de berichten die RTL4 en RTLZ en andere media hebben gebracht is het nog lang niet zeker dat Jos Verstappen geen Formule 1 rijdt volgend jaar.

Het lijkt voor sommigen heel onlogisch dat Verstappen en consorten de onderhandelingen hebben onderbroken met Jordan en zo geen cockpit voor volgend jaar kunnen bemachtigen. Maar hier hebben ze natuurlijk een goeie reden voor.

De onderhandelingen zijn dus stopgezet, maar het wil dus niet zeggen dat Jos volgend jaar geen Formule 1 rijdt. Eddie Jordan heeft gezegd helemaal niet blij te zijn geweest met het feit dat het Verstappen-kamp de mondelinge overeenkomst naar buiten heeft gebracht. Dit is gebeurd om Eddie Jordan meer onder druk te zetten, maar evenwel probeerde Jordan ook Verstappen te intimideren.

Jordan had een heleboel clausules in het contract ondergebracht en naar aanleiding daarvan zijn de onderhandelingen "op dit moment" stopgezet. En dat laatste zinnetje willen ze bij de media wel een over het hoofd zien.

Jos Verstappen heeft een groot sponsorbedrag beschikbaar en dat is wat Eddie Jordan nodig heeft om het hoofd boven water te houden. Trust zelf wil ook nog heel graag onderhandelen aangezien dit de naamsbekendheid van het bedrijf ten goede komt. Trust heeft daarom ook nog niks naar buiten gebracht over het stoppen van de besprekingen met Jordan.

Als we een anonieme bron mogen geloven dan zullen Verstappen en Jordan binnenkort weer contact met elkaar hebben.