Jos test geen Jordan

Redactie FOK!frontpage
Jos Verstappen zal deze week niet gaan testen voor Jordan.

MavRick wist ons vandaag het volgende te melden:

Raymond Vermeulen, manager van Verstappen, gaf dit te kennen aan F1Racing.nl. Verder ging Vermeulen niet met enig commentaar en blijft bij de verklaring die hij gisteren publiceerde op de site van Verstappen.

"Alles wat we kwijt kunnen over de besprekingen van gisteren staat op de site. Ik kan alleen maar zeggen dat de gesprekken heel openhartig verlopen zijn en nu moeten we alles even goed doornemen met de sponsors. Niet enkel met Trust, maar ook met de andere bedrijven die Jos steunen", zei Vermeulen nogmaals.

Bij Trust directeur Perridon was meer nieuws te krijgen. Volgens het AD beweerde Perridon dat het team en de coureur het over de belangrijkste dingen al eens zijn en dat een telefoontje of e-mail al genoeg is om alles rond te krijgen.
Vermeulen daarintegen heeft een afwachtende houding, maar blijft positief.

"Zoals gezegd moet alles nu met de sponsors worden besproken. Ik wil wel nog even kwijt dat de duur van het contract geen twistpunt is zoals werd gesuggereerd", aldus Vermeulen.

Of Verstappen nu een één- of tweejarig contract krijgt wil Vermeulen niet zeggen.
Vermeulen gaf wel te kennen dat Verstappen deze week niet meer gaat testen voor Jordan.

"Zoals het er nu, woensdagnamiddag 3 uur, naar uitziet zal Jos deze week niet in actie komen voor het team. Voorlopig zijn er dus geen testplannen", zei Vermeulen.

Wie wel voor Jordan gaan testen zijn Nick Heidfeld en Timo Glock. Zij stappen Donderdag en Vrijdag in de Jordan.

In de tussentijd is het afwachten voor de Nederlandse fans, maar volgens Perridon zal deze week alles in kannen en kruiken zijn.