1 Telefoontje is genoeg

Redactie FOK!frontpage
Jos Verstappen staat er dicht bij een contract met Jordan. Zo dicht zelfs dat alles via E-mail en telefoon geregeld kan worden.

"We kunnen de laatse details per telefoon en e-mail afhandelen", aldus Michel Perridon tegenover het Algemeen Dagblad. Maar Perridon is ook voorzichtig. "Er is nog niets getekend en tot die tijd maak ik echt een voorbehoud."

"Eddie Jordan en ik hebben beiden de intentie er een prachtig seizoen van te maken. Ik heb zonder meer een uitstekend gevoel overgehouden aan ons bezoek aan Eddie en zijn mensen." Over de presentatie van de coureurs weet Peridon nog niets. "Het is aan Eddie Jordan daarover een besluit te nemen."

"We zijn als echte toekomstige partners uit elkaar gegaan. We hebben elkaar omhelsd. Dat zegt genoeg." Het ongenoegen van Jordan over het afgelopen vrijdag door sponsor Trust gestelde ultimatum bleek daarmee ook definitief verdwenen.

Samen met Raymond Vermeulen heeft hij verdere informatie gekregen over de ontwikkelingen met de nieuwe auto. "De verwachtingen zijn hoog gespannen bij Jordan, bij Jos én bij ons. Het budget voor de ontwikkeling van de auto is verhoogd, wat toch wel iets wil zeggen over de intenties van het team. Vooral op aërodynamisch gebied zijn enkele talentvolle mensen aangetrokken. En we hebben de auto op tekening gezien; die zag er goed uit."