Manager Verstappen ontkent contract

Maurice (mbn)
nightfall wist ons vandaag het volgende te melden:
Hoe hard de meeste Nederlandse race-fans het ook hopen, het bericht dat Verstappen al een contract bij Jordan heeft getekend blijkt niet waar.

Gisteren werd op veel websites bekend gemaakt dat Jos Verstappen al een contract bij Jordan zou hebben getekend. Ook hier meldden wij, met wat bedenkingen erbij, het nieuws. Nu geeft Vermeulen, de manager van Jos verstappen aan dat het niet waar is: "Op dit moment is er nog steeds helemaal niks getekend. Michel (Perridon van Trust) zit zelfs twee weken in Amerika voor zaken. Natuurlijk hebben we in deze periode vrij regelmatig contact met het Jordan-team en we blijven positief gestemd over onze kansen".

Hij geeft aan hoop te blijven houden: "Het zal natuurlijk niet makkelijk zijn omdat er nog andere kanshebbers zijn (McNish en Villeneuve bv), maar ik denk echt dat we een goede kans maken op het stoeltje bij Jordan. We kunnen hen dan ook een fantastisch pakket aanbieden."

Waarschijnlijk zijn een aantal quotes van een sponsor van Verstappen, Muermans, in de krant de Limburger uit hun verband gehaald en toen vertaald. Hierdoor zijn er verkeerde gedachten ontstaan.