Minardi wil Baumgartner

Redactie FOK!frontpage
Minardi heeft Zsolt Baumgartner een aanbod gedaan. Dit staat in het persbericht dat het team vandaag naar buiten heeft gebracht.

Minardi wil de coureurs voor kerstmis vast leggen. Baumgartner moet ook nog met geld over de brug komen. Minardi wil de onderhandelingen deze week afronden.

"Ik heb Baumgartner al gevolgd sinds dat hij in de Formule 3000 reed". Ik ben onder de indruk geraakt toen hij Ralph Firman moest vervangen tijdens zijn thuis Grand-Prix. Hij spreekt 5 talen, dus ik ben ervan overtuigd dat hij goed met ons team kan werken. Ik kijk er naar uit om in 2004 met Zsolt te werken", zegt Paul Stoddart.

De Hongaar reed dit jaar 2 Grand Prix's en testte enkele keren voor het team van Jordan. Waarschijnlijk probeert Minardi met dit persbericht meer druk te leggen op Jos Verstappen. Gisteren werd er nog onderhandeld tussen Minardi en Verstappen, vandaag sprak hij met Jordan. De sponsoren en Verstappen zelf willen het contract bij Minardi nog niet verlengen. Het contract van Baumgartner is overigens nog niet rond. Er staan nog geen handtekeningen op het papier.