Ferguson langer bij Manchester United

Maurice (mbn)
tolgashakur wist ons vandaag het volgende te melden:

Alex Ferguson heeft met Manchester United overeenstemming bereikt over een nieuw contract dat tot 2007 gaat lopen.

Na de geruchtenstroom in de Engelse tabloids dat het nieuwe contract niet door zou gaan vanwege gezondheidsproblemen, zal het toch binnenkort worden getekend. Ferguson, die al 8 landstitels haalde met Manchester United, zal nog 3 seizoenen extra aanblijven.

Volgens Ferguson zijn de hartproblemen niks waar men zich zorgen om moet maken en kan hij echt nog wel een paar jaar mee als manager: 'Ik kon of de rest van mijn leven aspirine slikken of in het ziekenhuis een behandeling ondergaan waardoor mijn hartslag weer regelmatig is. Ik ging voor het tweede, omdat ik wist dat als het mislukte er geen gevaar aan vast zat.'

Tevens bevestigt Ferguson in een interview met skysports de mogelijkheid tot het aantrekken in januari van een spits in steun van Van Nistelrooy. "Man U speelt altijd op zijn best als het beschikt over 4 spitsen en zo wordt de druk ook wat verlicht bij Ruud", aldus Sir Alec.

Deze uitspraak versterkt de geruchten over een mogelijk vertrek, alsook de hoge plaats van Mateja Kezman op het verlanglijstje van Man U.
Bron tweede deel: Sky Sports