Kezman misschien weg

Wouter Kursten (Magneet)
PSV zal het misschien vanaf de winterstop al zonder Mateja Kezman moeten stellen.

Volgens Frank Arnesen, de manager van PSV, zou de verkoop sportief een ramp zijn voor de club. Financieel daarentegen zal het mooi meegenomen zijn. Afgelopen week is Kezman van zaakwaarnemer veranderden er duiken steeds meer geruchten van belangstelling door buitenlandse clubs op.

Binnenkort zal er met Kezman gepraat worden over wat PSV en Kezman willen en wat de goede prijs zal zijn. PSV wil Kezman's vorderingen in zijn carriere niet in de weg staan en de speler heeft in het verleden al meerdere keren aangegeven het hogerop te willen zoeken.

Kezman's nieuwe zaakwaarnemer Chiel Dekker heeft al met Barcelona om de tafel gezeten en ook de geruchten vanuit Engeland worden steeds sterker. Een stuk of zeven clubs waaronder Manchester United en Liverpool zouden al belangstelling hebben getoond. Arnesen vind het overigens vreemd dat de belangstelling voor de spits nu pas op gang komt.

Een kwestie van tijd lijkt het dus nog maar totdat de speler vertrekt uit Eindhoven en waarschijnlijk zal dat in de winterstop gebeuren. :"'Als het geld goed genoeg is en als Kezman ook tevreden is met de club, dan zou dat best kunnen, ja." volgens Arnesen.