"Ik sta gewoon weer op grid"

Redactie FOK!frontpage
HPoi wist ons vandaag het volgende te melden:

Jos Verstappen reageerde zelf ook nog even ten overstaan van de redactie van deze site op het nieuws dat Jaguar voor komend F1 seizoen geen beroep op hem wil doen.

Jos Verstappen reageerde zelf ook nog even ten overstaan van de redactie van deze site op het nieuws dat Jaguar voor komend F1 seizoen geen beroep op hem wil doen. "We hebben het gisterenavond gehoord, ruim voordat Jaguar het officieel via een persbericht bekendmaakte. Tja, het is toch wel teleurstellend dat we geen deal hebben kunnen sluiten. Niet alleen voor mij hoor, maar toch ook zeker voor mijn sponsors die echt alles in het werk hebben gesteld om mij in een Jaguar stoeltje te krijgen. Ik wil dan ook mijn sponsors Wilux, Halfords en in het bijzonder Michel Perridon van Trust en Har Muermans van Muermans Vastgoed bedanken voor alle inspanningen die ze gedaan hebben. Maar ja, tegen invloeden van een partij als Red Bull, daar kunnen we nu eenmaal niet op. We wisten dat Christian Klien een geduchte concurrent was in dat opzicht. Laten we het daar maar even op houden."

Iedereen rondom Jos, van sponsors tot management, is nog positief over Jos kansen voor volgend seizoen. Hoe zit dat met Jos eigenlijk, na deze teleurstelling? "Met mij is het niet anders", zegt Jos monter. "Ik heb vanmiddag nog uitvoerig met Michel Perridon gesproken en ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij de start van het nieuwe seizoen in 2004 weer op de grid sta. Van mijn talent hoef ik intussen in het F1 wereldje niemand meer te overtuigen. Helaas zijn teambeslissingen niet alleen dáár op gebaseerd, dat hebben we nu weer eens aan den lijve ondervonden. Maar met mijn staat van dienst en de steun van mijn sponsors ben ik ervan overtuigd dat het allemaal weer goed komt. Wat dat betreft ken ik Michel Perridon en Har Muermans lang genoeg om het zo te kunnen stellen. Als je eens wist wat voor inspanningen zij getroost hebben om mij bij Jaguar onder te brengen. Ik weet zeker dat het ze lukt om het allemaal in orde te maken voor komend seizoen."