Button denkt aan overwinning

Redactie FOK!frontpage
BAR-Coureur Jenson Button verwijt de geen podium plek in 2003 aan het gebrek van geluk, Maar in 2004 verwacht hij op het podium te eindigen en wel op de hoogste trede

"Misschien zal ik één van die coureurs worden die de gelijk als eerste eindigen als ze voor het eerst op het podium komen. Maar we zullen moeten wachten en zien hoe alles zal gaan lopen".

"Als ik dan op het podium sta zal dat heel speciaal voor me zijn. Maar ik wil het niet bij één podium houden, het is belangrijk dat we constant blijven presteren. Als je kijkt naar 2003 zie je dat dat ons grootste probleem was, in 2004 is dat een doel om te verbeteren".

Het vertrek van Jacques Villeneuve bij het team vind Button jammer. "Ik was een beetje teleurgesteld in Suzuka over het vertrek van Jacques. Ik denk dat we een goed jaar hadden en we waren goede teamgenoten voor elkaar. Hij is een groot coureur en het is jammer om hem uit de Formule 1 te zien gaan. Het probleem is dat hij voor teams wil rijden die geen stoeltje vrij hebben".

Jenson Button zal volgend seizoen zijn vijfde seizoen uit zijn loopbaan ingaan en zal samen met Takuma Sato uit komen voor BAR. Voor Button zal het zijn tweede jaar worden voor het Britse team.