Heidfeld en Jordan?

Redactie FOK!frontpage
Volgens het Autosport Magazine zou de jonge Duitser Nick Heidfeld momenteel in Silverstone om met het team van Jordan te onderhandelen voor het seizoen 2004

Dat Jordan interesse heeft voor Heidfeld is een enorme opsteker voor de voormalige Mercedes-protégé. De afgelopen weken liet Heidfeld nog aan de media weten een hard hoofd in de toekomst te hebben. De jonge Duitser twijfelde openlijk of hij zijn carriere niet tot het einde zag komen. "Het zou verschrikkelijk zijn als ik volgend jaar niet in de Formule 1 zou rijden", aldus Heidfeld in Autosport. "Ik ben overtuigd van mijn kwaliteiten en weet dat ik een goede coureur ben. Ik weiger te accepteren dat het over is. Ik ben pas 26, maar dit zijn de ergste maanden van mijn leven."

Eddie Jordan heeft zijn belangstelling voor Heidfeld nog nooit onder stoelen of banken gestoken. Toch is het nog lang niet zeker of Heidfeld voor het Britse team zal gaan rijden. Jordan zit Financieel in een diepe put en daarom zoekt Jordan ook Coureurs die een flinke zak met geld meebrengen. Maar Nick Heidfeld zit op dit moment nog zonder sponsor.