"Nationaliteit niet belangrijk"

Gerbert (Tackleberry)
Tony Purnell, teambaas van het Britse Jaguar, heeft laten weten dat de nationaliteit van de nog te benoemen tweede coureur niet van belang is. Dit terwijl er roddels waren dat het team specifiek op zoek was naar een Britse coureur.

"Als het een Engelse coureur zou zijn, zou dat alleen een bonus zijn voor de Engelse journalisten. Wij willen gewoon de beste coureur kiezen" was het antwoord op de speculaties over de nationaliteit.

Ook de lengte van de coureur speelt mee, zeker gezien de lengte van de huidige tweede coureur, Justin Wilson. "Het is altijd een factor waar je rekening mee moet houden als je een nieuw iemand aanneemt, maar ik moet zeggen dat hij best wel indruk heeft gemaakt. Ook zijn goede karakter en zijn absolute eerlijk kan men zien als een bonus. Als Justin een fout maakt, is dat vaak niet zijn schuld en daarom maken we daar niet zo’n probleem van. Hij helpt ons met het bereiken van ons doel en daar gaat het om."

Purnell liet nogmaals blijken dat hij niet voor december met een bekendmaking zal komen: "Ik wil aan het begin van december een keuze maken zodat we ons winterprogramma met twee coureurs kunnen testen."