Oranje selectie bekend

Otto (okee6)
Dick Advocaat heeft in Noordwijk zijn selectie voor de wedstrijd tegen Moldavië bekend gemaakt. De lijst telt geen opvallende namen, enkele bekende spelers zijn er om verschillende redenen niet bij.

Naast de gestrafte Ruud van Nistelrooij, hoeft opvallend ook Jerrel Hasselbaink niet op te komen draven. Advocaat kiest voor Patrick Kluivert, Roy Makaay en Rafael van der Vaart. Edgar Davids en Mark van Bommel zijn tegen Moldavië geschorst. Arjen Robben en Wesley Sneijder zijn er weer bij. Opvallend genoeg is Barcelona hofleverancier. Het levert naast Kluivert, ook Overmars, Cocu, Van Bronckhorst en Reiziger.

De wedstrijd tegen Moldavië van aanstaande zaterdag doet feitelijk niet meer ter zake. De tweede en playoff-plaats is voor Oranje ongeacht het resultaat.

De selectie:
Doel: Van der Sar (Fulham), Waterreus (PSV)

Verdediging: F. de Boer (Galatasaray), Van Bronckhorst (FC Barcelona), Ooijer (PSV), Reiziger (FC Barcelona), Stam (Lazio), Zenden (Middlesbrough)

Middenveld: Bosvelt (Manchester City), Cocu (FC Barcelona), Van der Meyde (Internazionale), Overmars (FC Barcelona), Robben (PSV), Sneijder (Ajax)

Aanval: Van Hooijdonk (Fenerbahçe), Kluivert (FC Barcelona), Makaay (Bayern München) en Van der Vaart (Ajax)