Verstappen teleurgesteld in pers

Benjamin (Dagobert)
Jos Verstappen is erg teleurgesteld over de manier waarop zijn woorden via de pers tot uiting werden gebracht.

biertapper wist ons vandaag het volgende te melden:

Eerder meldden wij dat Verstappen Minardi meer dan zat zou zijn en er aan het einde van dit seizoen vandoor zou gaan. Deze manier van omschrijven is volgens Jos niet wat hij bedoelde.

"Natuurlijk heb ik wel wat gezegd, dat was niet altijd even onverdeeld positief, ik ben de pastoor niet! Noem het emotioneel, in het heetst van de strijd. Maar hoe het vervolgens is gepubliceerd is stijlloos, volledig uit zijn verband gerukt," aldus Verstappen. De Nederlander verteld verder dat hij erg tevreden is over de sponsoren die hem dit jaar de mogelijkheid hebben geboden om terug te keren in de F1. Ook over de (juist vernieuwde) motordeal is de Nederlander erg te spreken. Verstappen had echter wel wat meer van het seizoen verwacht.

"Ik denk dat dat voor alle betrokkenen geldt," zei Verstappen tegenover de redactie van zijn eigen website, "Maar wat ik gezegd heb is wel met alle respect voor Paul Stoddart, de medewerkers bij Minardi en mijn sponsors. Kijk, ik ben sportman, coureur, ik heb mijn hele leven niet anders gedaan. Mag je dan teleurgesteld zijn als de sportieve prestaties ver achterblijven? En dan zeg je in een emotionele bui wel wat dingetjes, maar altijd met respect voor het team en de andere betrokkenen. Natuurlijk raak je op bepaalde momenten behoorlijk gefrustreerd als je met het beschikbare materiaal helemaal niet kunt meekomen. Maar nu is het net alsof ik iedereen, die ook maar wat met Minardi te maken heeft, afmaak. En als klap op de vuurpijl interpreteert de pers in Engeland dat hele interview ook nog totaal verkeerd en verzint er voor het gemak nog maar een hoop onzin extra bij."

"Mensen die mij écht kennen, die weten hoe ze mijn uitspraken op de juiste waarde moeten schatten. En mochten mensen nog twijfelen, ik sta voor de volle honderd procent achter Paul Stoddart, Greg Wheeler en de rest van het Minardi team."

Wij van de Fok!F1Manager betreuren dat dit nieuws ook bij ons zo naar buiten is gekomen. Klein als we zijn hebben we echter niet de mogelijkheid om elk nieuwsbericht bij de betreffende coureur te verifiëren.