Wat er tussen Massa en Sauber staat

Benjamin (Dagobert)
Roddels, roddels, roddels, wat zijn ze soms toch leuk bedacht.

Grandprix.com kwam met een leuke theorie waarom het contract tussen Sauber en Felipe Massa nog niet getekend is terwijl de deal al rond lijkt te zijn. Peter Sauber heeft al meerdere malen aangegeven dat niets een contract nog in de weg staat en dus zou de vertraging van de kant van Ferrari kunnen komen.

Het draait in deze theorie allemaal om een eventueel kampioenschap van Michael Schumacher . Mocht de Duitser dit jaar zijn zesde wereldtitel behalen dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat hij besluit te stoppen op het hoogtepunt van zijn carrière. De strijd met opkomende talenten als Juan Pablo Montoya, Kimi Räikkönen en Fernando Alonso zorgt ervoor dat er veel geïnvesteerd moet worden in de ontwikkeling van een betere auto en het hoge budget dat Ferrari heeft zal de komende jaren niet volgehouden kunnen worden. De strijd wordt dus heviger, Michael is -als hij het kampioenschap behaalt- de beste rijder allertijden en zal het om het geld ook niet hoeven doen.

En dan tellen we één en één op en is er dus een vervanger voor Schumacher nodig. Daar wordt dan weer de naam van Felipe Massa aan verbonden en zo hebben we een leuke complottheorie.