Rothengatter over 2004

Gerbert (Tackleberry)
Huub Rothengatter, de manager van Jos Verstappen, heeft tijdens de Grand Prix van Italië weer flink gebabbeld met vijf teams over de mogelijkheden van komend seizoen. BAR, Sauber, Jordan, Jaguar en Minardi behoren tot de mogelijkheden voor 2004.

"We hebben goede gesprekken gevoerd, maar contracten zijn er nog niet getekend. Minardi is wel degelijk een optie, hoor. Tenminste, als ze kunnen laten zien dat ze volgend seizoen financieel sterker voor de dag komen en daardoor beter materiaal ter beschikking krijgen. En dan bedoel ik niet met alleen steun van de sponsors van Jos. Het kan echt niet zo zijn dat alleen onze sponsors het Minardi team moeten gaan dragen. Maar als Minardi voor een goed pakket zorgt, met steun van onze sponsors en andere financiële middelen, dan hebben ze onze interesse."

Over de inhoud van de gesprekken met de andere teams wordt niet veel gesproken, maar Rothengatter liet het volgende weten: "Laat ik het zo zeggen: bij die vier teams is de kans zeer nadrukkelijk aanwezig dat we daar een plekje voor volgend seizoen kunnen vinden. Bij het ene team is de kans wat groter dan bij het andere."

Over de kansen van volgend seizoen wist hij tenslotte het volgende te zeggen: "Het ziet er gewoon goed uit. De kans is erg groot. Toen ik zondagavond vanuit Monza terugvloog naar huis had ik een veel positiever gevoel over het volgende seizoen dan vorig jaar rond deze tijd. Ik denk dat we vóór eind november spijkers met koppen kunnen slaan."