Wotte boos op Willem II

Wouter Kursten (Magneet)
Mark Wotte is boos op Willem II omdat de club ondanks eerdere toezeggingen toch geen linker verdediger gehaald heeft.

De reden om geen extra speler te halen zijn e financiële problemen bij Willem II, de club is bang dat het een tekort van 400.000 euro zal oplopen op de begroting. De club is nog in onderhandeling met de gemeente Tilburg maar daarvan is al een bedrag van 300.000 euro opgenomen in de begroting. Daarbovenop komt ook nog eens dat Willem II meer geld kwijt was voor de aankoop van Bart Van Den Eede en zal het nog extra geld nodig hebben om het contract ban Joris Mathijsen te verlengen.

Wotte baalt omdat de club begonnen was met als doelstelling de eerste acht maar dat was gebaseerd op een extra spit én een extra linker verdediger. Die spits is er gekomen maar de verdediger niet.

Na het gesprek vrijdag met het bestuur waarin hem dit alles verteld werd klonk Wotte absoluut niet vrolijk, hij zal zijn contract respecteren maar heeft wel zijn bezorgdheid uitgesproken over de gang van zaken bij de club. Afgelopen seizoen was er al 400.000 euro bezuinigd en het houd een keer op met de rekbaarheid van de ploeg en uiteindelijk zal Wotte erop aangesproken worden.