Fisichella kijkt bij Sauber

Benjamin (Dagobert)
Giancarlo Fisichella was op bezoek bij de Sauber faciliteiten in Hinwill afgelopen week.

Fisichella voelt zich niet al te gelukkig bij zijn huidige team Jordan en zou graag een overstap maken naar een van de top3-teams: Ferrari, Williams of McLaren. Maar nu deze mogelijkheid steeds onwaarschijnlijk wordt is het voor de Italiaan tijd om te kijken wat er verder is op de markt: rijden bij Sauber of misschien blijven bij Jordan.

Peter Sauber had de Italiaan vorig jaar al willen huren en nodigde hem nu dus opnieuw uit. "Het is geen geheim dat we Saubers faciliteiten bezochten vorige week," zei Fisichella's manager, Enrico Zanarini. Fisichella wil op dit moment echter nog niet verder met Sauber.

"We hebben nog niet met Peter Sauber over een contract gepraat," zo vertelt Fisichella. "Mijn doel is nog steeds om bij één van de top3-teams te rijden. Ik zou wel naar Sauber willen als Ferrari haar banden met het team versterkt. Echter, ik rij nu nog bij Jordan en ik wacht op een bevestiging van Eddie Jordan dat Mercedes de krachtbron wordt van de EJ14. Ik zal een beslissing nemen als ik op de hoogte ben van alle meespelende elementen."