Minardi tweezitter in hartje London

Arjan (Light)
Afgelopen vrijdag is de tweezitter van Minardi in actie gekomen in Hyde Park in London, mede als publiciteitsstunt voor de Britse Grand Prix die komend weekend verreden wordt.

De wagen werd bestuurd door Justin Wilson en de passagier was de Britse minister van sport, Hon Richard Caborn. Behalve voor publciteit was het ook om de minister een echte indruk van Formule 1 te geven. Om die indruk te completeren is ook een snelle pitstop gedaan, waarbij Paul Stoddart de lollypop-man was.

"Toen we benaderd werden om te helpen bekendmaken van de aankomende Britse Grand Prix op deze manier waren we erg blij mee te kunnen werken," vertelde Paul Stoddart. "Het is een van de 'thuis'races van het team, en is dit jaar nog belangrijker vanwege het feit dat Justin voor ons rijdt. Hij is overduidelijk de Formule 1 'Rookie van het jaar' tot zover dit seizoen, en het lijkt er sterk op dat hij in de toekomst een grote ster voor zijn land gaat zijn."

"Het is ook buitengewoon goed nieuws dat de Minister in staat was een beetje tijd vrij te maken in zijn drukke schema om hier vandaag te zijn en een beetje mee te maken wat de Formule 1 inhoudt. Het is een zeer belangrijk iets voor dit land, zowel technologisch als commercieel, en het is goed om te zien dat de regering dat begrijpt en inspanningen verricht om de industrie te houden en te voeden."