Eén van de prijzen voor de Tourmanager!

Rick (rickmans)
AND is een van de bedrijven die het goed voor heeft met de Tourmanager. Aangezien zij ook vinden dat een goed spel beloond moet worden met een prijs stellen zij maar liefst vijf (5!) exemplaren van AND Route 2003 Europa beschikbaar!.

AND Route 2003 Europa is een zeer gedetailleerde en actuele routeplanner door heel Europa. Met één druk op de knop bepaal je razendsnel de optimale autoroute naar iedere bestemming in Europa, zelfs tot in de kleinste dorpjes. Nadat je de adresgegevens hebt ingevoerd, bepaalt het programma snel en effectief jouw autoroute. Het meest actuele wegennetwerk staat garant voor een perfecte routebeschrijving. De wegenkaart, knooppunten en routebeschrijving kun je niet alleen printen, maar ook e-mailen, opslaan op je PDA en exporteren naar het klembord om te gebruiken in je documenten.

Dus laat zien wat je waard bent en ga voor deze prijs! De eerste vijf uit het klassement zullen deze routeplanner, die door PCM magazine in juni 2003 tot beste koop is verkozen, winnen. Wil je trouwens jouw snelste route naar de Tour de France weten? Kijken dan op www.vanAnaarB.nl, de online routeplanner van AND.

Meer weten over AND Route 2003 Europa? Zie ook de website van AND.

Info over eventuele andere prijzen volgt deze week nog.