Moeder Michael en Ralf overleden

Redactie FOK!frontpage
De moeder van Michael en Ralf Schumacher, Elisabeth Schumacher, is vannacht op 55 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Afgelopen week werd ze als gevolg van een val opgenomen in het ziekenhuis, en lag sindsdien in coma. Zowel Ralf als Michael waren de afgelopen week regelmatig terug naar Duitsland gevlogen, zo ook vannacht, om hun moeder bij te staan.

Een woordvoerder van Michael Schumacher bevestigt dat beide coureurs gewoon zullen deelnemen aan de race. Inmiddels heeft ook de overkoepelende motorsportorganisatie FIA gereageerd op het verlies.

"De FIA wil graag naar aanleiding van de dood van hun moeder haar medeleven betuigen aan Michael en Ralf Schumacher. Vanwege deze gebeurtenis worden Michael en Ralf vrijgesteld van alle ceremonies die vr en na de race plaatsvinden."

Beiden zijn inmiddels weer terug op Imola, maar hoeven dus geen deel te nemen aan de driver parade. In het geval dat ze de race in de top drie finishen, hoeven ze ook niet op het podium te verschijnen.

Langs deze weg wil de FOK!-crew familie en vrienden sterkte toewensen met dit verlies.

Met dank aan PostKoets voor zijn eveneens roerige debuut als nieuwsposter...