Alsnog huldiging Fisichella (UPDATE)

Redactie FOK!frontpage
Het ziet er naar uit dat Giancarlo Fisichella toch nog op het podium zal mogen verschijnen

Fisichella heeft dan nu wel de Grand Prix van Brazilië gewonnen, hij heeft de hoogste trede van het podium nog niet mogen betreden. Om die reden heeft Ford besloten om bij de Grand Prix van San Marino op Imola een reconstructie te maken van het podium van de Braziliaanse Grand Prix, zodat Fisichella toch op de hoogste trede van het podium heeft mogen staan.

Kimi Räikkönen, die na afgelopen vrijdag de tweede plaats inneemt van de Braziliaanse Grand Prix, zal ook op het podium verschijnen. Er zal dan een trofeeënwisseling plaatsvinden. Ook Fernando Alonso zal op het podium verschijnen, aangezien hij daartoe niet in de gelegenheid was na zijn zware crash in Interlagos.

Wanneer het feestje zal plaatsvinden is nu nog niet duidelijk. Er gaan geruchten dat dit op donderdag al zal plaatsvinden, al wordt er nu ook gezegd dat de Italiaanse fans Fisichella zullen kunnen toejuichen. En dit zal dan betekenen dat het gebeuren op een andere dag wordt gehouden.

UPDATE

Gisteren is bekendgemaakt dat Fisichella op vrijdagochtend voor zijn eerste plaats zal worden gehuldigd. Räikkönen zal hierbij zijn trofee ruilen met Fisichella. Ook Alonso, die tijdens de ceremonie op Interlagos nog in het ziekenhuis lag, zal hier voor zijn derde plaats worden gehuldigd.

Met dank aan hensenhans voor de melding