Mark Webber vraagt om geduld

Gerbert (Tackleberry)
De fans van Mark Webber zullen nog geduld moeten hebben, want de prestaties van Jaguar zijn op dit moment niet om over naar huis te schrijven. Volgens de Australiër zal Jaguar dit jaar vooral aan zichzelf werken om volgend jaar met de R5 toe te kunnen slaan.

HPoi wist ons vandaag het volgende te melden:

In beide races van dit seizoen wist geen enkele bolide van Jaguar de finish te halen. Webber vraagt de fans nu om geduld te hebben en het team niet direct op deze prestaties af te schrijven.

"Laten we vooral niet vergeten dat het ontwerpen van de R4 pas laat begonnen is. Als je daarbij ook nog eens rekening houdt met alle veranderingen binnen het team ben ik echt wel onder de indruk van het potentieel dat ons pakket te heeft," aldus de Australiër.

"Dit seizoen tellen eigenlijk maar twee dingen. We willen opnieuw respect verdienen op het circuit door competitief te zijn en mee te strijden in het middenveld. Verder willen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op volgend seizoen, want dan willen we een grote stap voorwaarts maken met de R5."