Albers aan de slag bij Jordan?

Benjamin (Dagobert)
Vele Nederlanders waren al blij met de komst van Jos Verstappen in de Formule 1, maar nu maakt Christijan Albers misschien ook zijn opwachting in de wereld van de Forumle 1.

Albers was al een van de namen die werd genoemd voor een stoeltje bij Minardi, maar daar werden uiteindelijk Verstappen en Wilson gekozen als coureurs. De voornaamste reden was de Verstappen en zijn manager Huub Rothengatter niks zagen in twee Nederlanders bij Minardi.

Lodewijk Varossieau, Albers' manager, maakte bekend dat er misschien de mogelijkheid was voor zijn pupil om bij Jordan te gaan testen. Samen met Renault en Minardi heeft dat team namelijk een extra training op vrijdag.

Als Albers al testrijder zal worden, dan zal hij er zeker niet bij zijn op Albert Park volgend weekend. De eerste test zullen waarschijnlijk worden gehouden op 18 april op het circuit van Imola. Varossieau was erg positief over de mogelijke plaats voor Albers. "Ik durf te garanderen dat Chris dit seizoen gaat testen en het is ook bijna zeker dat hij weer Duits Toerwagen Kampioenschap (DTM) gaat rijden," zo zei hij.