Addo niet naar Groningen

Benjamin (Dagobert)
Eerder meldden we dat FC Groningen in overleg was met PVSer Eric Addo. In eerste instantie was er bij beide partijen de mogelijkheid om samen in zee te gaan, maar Addo vroeg na afloop van het overleg om wat tijd om er over na te denken. Toen Groningen 3 dagen later nog steedws hoorde dat hij twijfelde besloten ze om de eventule transfer niet door te laten gaan. Directeur Hans Nijland zei dat een speler gemotiveerd moet zijn om naar FC Groningen te komen. Als hij er dan zo lang over moet denken is het einde verhaal voor Nijland. Verder merkte hij op dat er behoefte was aan duidelijlkheid in deze periode.

De Oosterparkers zijn nog steeds op zoek naar versterking in het elftal vanwege het grote aantal blessures. Momenteel wordt er vooral naar een verdediger gezocht.

De website van FC Groningen meldde dat Paul Matthijs en Jordi Hoogstrate weer terug zijn in de selectie van de Groningers. Of zij ook daadwerkelijk in acite zullen komen tegen FC Zwolle is nog onbekend.

Verder zijn er op het moment twee IJslandse talenten op proef bij de FC. Centrale verdediger Bjarni Holm Adalsteinsson en middenvelder Palmi Rafn Palmason. Beide spelers maakten een goede indruk en de club nodigd beide 18-jarige talenten weer uit. De Groningers informeren naar een mogelijk overname.