Arrows deelname GP van Silverstone niet zeker

Redactie FOK!frontpage
Arrows lijkt komend weekend niet deel te nemen aan hun thuisrace op het circuit van Silverstone.
De oorzaak van de verwarrende toestand ligt waarschijnlijk bij een uitspraak van het Britse gerecht die een overname van het team onmogelijk maakt.

Deze ochtend leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Arrows, maar na enkele uren meldde een aanwezige fotograaf plots dat Arrows aan het inpakken was.

Intussen verklaarde een woordvoerder van het team dat op het circuit alles inderdaad in gereedheid wordt gebracht. Ook de motorhomes zouden op weg zijn. Enkel de F1 wagens blijven voorlopig nog in de fabriek tot de problemen met mede-eigenaar Morgan Grenfell zijn opgelost.

Als de rechtbank beslist heeft dat Arrows eerst Morgan Grenfell moet terugbetalen betekent dit dat Cosworth en de anderen op hun geld moeten wachten.

Mogelijk is dat dus de reden waarom Arrows haar F1 wagens momenteel nog in de fabriek houdt. Zo kunnen ze niet worden aangeslagen door deurwaarders.

Heel waarschijnlijk zal Arrows dus haar thuisrace moeten missen. Als dat inderdaad het geval is meent de BBC dat het team ook de rest van het seizoen niet meer zal afmaken.